top of page
SOMA Breath: Afbeelding

SOMA  BREATH MEDITATION

Science Of Magnetic Attraction

Wat is SOMA?

Vindt jij het lastig om te mediteren, maar weet je wel dat het goed voor je is? Lukt het niet om in je te concentreren en blijven je gedachten je constant afleiden?Wil je je meditatie naar een hoger niveau tillen? Ben je nieuw in mediteren en wil je een unieke en opwindende manier van mediteren proberen met ademwerk en euforische muziek?

SOMA ademwerkmeditatie is een unieke combinatie van wetenschappelijk bewezen ademhalingstechnieken, ritmische en hersengolf muziek, geleide meditatie en beeldspraak, wat resulteert in een opmerkelijk proces om je hoogste bewustzijnsstaat en extatische gelukzaligheid te bereiken. Door dit besef openbaart je authentieke waarheid zich. Het helpt je om het verschil te kennen tussen wat goed voor je is en wat je niet langer dient. Je kunt de gehechtheid aan het verleden verwijderen,

het huidige moment volledig omarmen en elke dag op je best zijn.


Vanaf juni 2021 mogen we weer!  2x per maand op maandagavond van 19:00-21:00 kan je de Soma Breath Happy Monday bijwonen! Voorlopig mogen er maximaal 4 personen deelnemen, dus reserveer snel je plekje. VOL=VOL!

Deze ademmeditatie wordt gegeven in "Het AdemCentrum" aan de Middelstegracht 89K, in het hartje van Leiden.

Wat kun je verwachten tijdens de les?

We zullen beats inademen, genieten van de gelukzaligheid van het moment en meer van wat we willen in ons leven cultiveren en uitnodigen.

Kom en doe mee!

Doe mee met deze les en sta klaar om versteld te staan. Iedereen welkom! Alles wat je nodig hebt, is jezelf, ervaring is niet nodig. Het is ook een geweldige manier om een meditatie oefening te beginnen. Laat je verwachtingen en zorgen ergens achter waar je je niet snel aan herinnert, als ze je volgen, ademen we ze uit en sluiten we de deur zodat ze alleen maar van buitenaf op de deur kunnen kloppen.

Wie leidt deze les?

De SOMA Breathing & Meditation lessen worden gegeven door gediplomeerde SOMA instructeur en ademcoach Babs Kapteijn.

Bosbessen Voedsel Feit Facebook Post-2.p
Schermafbeelding%202020-10-15%20om%2013.27_edited.png
Banner-Soma-1.jpg

SOMA BREATH MEDITATION
GROEPSLESSEN

-  1x per maand een les op maandagavond van 19:00-21:00

- Het AdemCentrum, Middelstegracht 89K, Leiden

- Losse les € 25

- SOMA V.I.P. Card, 6 lessen, geldig voor 8 maanden.

 21 DAYS AWAKENING BREATH JOURNEY

Ga op een innerlijke reis om te ontdekken wat je in je leven wilt oproepen en wat je tegenhoudt. Deze reis wordt mogelijk gemaakt door online trainingsmateriaal en wekelijkse live webinars met een Master SOMA Instructor.

GRATIS ONLINE MASTERCLASS

In deze GRATIS online masterclass maak je kennis met de kracht van de SOMA Awakening Journey tijdens een meditatie van 25 minuten en leer je ook over de ongelooflijke voordelen en toepassingen van deze eenvoudige ademhalingstechnieken. De hele ervaring duurt tussen de 60 en 90 minuten.

SOMA Breath: Diensten

Wat gebeurt er met de hersenen na een SOMA sessie?

In mei 2016 hebben we de SOMA Awakening Breathwork-ceremonie uitgevoerd tijdens een evenement met de naam Afest by Mindvalley.Een team van NASA-wetenschappers en oprichters van Peak Neurofitness heeft hersengolven gemeten tijdens de sessie en de resultaten waren verbluffend en bevestigden dat deelnemers emotionele ontspanning, diepe ontspanning en zelfs Aha-momenten kunnen hebben in slechts één sessie. Trypnaural Ultra in combinatie met speciale ademtechnieken van echte meesters van oude ademtechnieken verbetert de hersenfunctie als niets anders!

SOMA Breath: Video
bottom of page