top of page
breathinbeats.jpg
SOMA Breath: Afbeelding

SOMA  BREATH MEDITATION

Ontdek een nieuwe dimensie van meditatie met SOMA Breathwork.
De sleutel tot jouw gezondheid ligt in je ademhaling en wij zijn er om je te begeleiden op dit bijzondere pad.

Wat is SOMA?

SOMA breathwork is een unieke combinatie van wetenschappelijk bewezen ademhalingstechnieken, ritmische en hersengolf muziek, geleide meditatie en beeldspraak. Dit zorgt voor een opmerkelijk proces dat je naar je hoogste bewustzijnsstaat brengt.

Vind rust in meditatie, zelfs als het moeilijk lijkt

Als het lastig voor je is om te mediteren en je gedachten je constant afleiden, dan biedt SOMA ademwerkmeditatie de oplossing. Onze unieke aanpak helpt je om je te concentreren en de rust te vinden waar je naar verlangt.

 

Een unieke manier van mediteren

Of je nu nieuw bent in de wereld van meditatie of al ervaren bent, SOMA breathwork neemt je mee op een avontuurlijke reis. Met behulp van ademwerk en euforische muziek ervaar je een nieuwe dimensie van meditatie die zowel uniek als opwindend is.

Zorgeloos genieten van jouw hoogste bewustzijnsstaat

We begrijpen we dat jouw gezondheid en welzijn van het grootste belang zijn. Daarom bieden we jou een proces dat wetenschappelijk onderbouwd is en bewezen resultaten oplevert. Ontdek de kracht van SOMA Breath en bereik jouw hoogste bewustzijnsstaat zonder zorgen.

Wat kun je verwachten tijdens onze lessen?

Tijdens onze lessen nemen we je mee op een reis van innerlijke rust en zelfontdekking. We zullen samen beats inademen, genieten van het gelukzalige moment en werken aan het cultiveren en uitnodigen van meer positiviteit in ons leven.

Kom en doe mee!

Iedereen is welkom, ongeacht je ervaringsniveau. Het enige wat je nodig hebt, ben jijzelf. Laat al je verwachtingen los en laat eventuele zorgen achter buiten de deur. Samen zullen we ze uitademen en sluiten we de deur voor negatieve gedachten. Doe mee en laat je meenemen naar jou innerlijke wereld. 

Bosbessen Voedsel Feit Facebook Post-2.p

SOMA BREATH MEDITATION
GROEPSLESSEN

-  1x per maand een les op maandagavond van 19:00-21:00

- Het AdemCentrum, Middelstegracht 89K, Leiden

- Losse les € 25

- SOMA V.I.P. Card, 6 lessen, geldig voor 8 maanden.

SOMA Breath: Diensten

Wat gebeurt er met de hersenen na een SOMA sessie?

In mei 2016 hebben we de SOMA Awakening Breathwork-ceremonie uitgevoerd tijdens een evenement met de naam Afest by Mindvalley.Een team van NASA-wetenschappers en oprichters van Peak Neurofitness heeft hersengolven gemeten tijdens de sessie en de resultaten waren verbluffend en bevestigden dat deelnemers emotionele ontspanning, diepe ontspanning en zelfs Aha-momenten kunnen hebben in slechts één sessie. Trypnaural Ultra in combinatie met speciale ademtechnieken van echte meesters van oude ademtechnieken verbetert de hersenfunctie als niets anders!

SOMA Breath: Video
bottom of page