top of page

OVER MIJ

“Ik help mensen om te ontdekken en voelen wie ze werkelijk van binnen zijn”

Portret Babs.jpg

OVER MIJ

Mijn naam is Babs Kapteijn, initiator van Ademtherapie Leiden, ervaringsdeskundige en ademtherapeut & coach met systemisch- en lichaamswerk, wellness advocate en liefhebber van dōTERRA® etherische oliën.

Ik ben een vrouw van achtenveertig, partner en moeder van 2 dochters. Warm, sociaal, nieuwsgierig en direct, met vooral een sterke passie voor verdieping.  

 

ACHTERGROND

Ik denk dat het leven voor mij pas echt boeiend werd toen ik ontdekte dat er naast de dagelijkse patronen een hele wereld bestond waarbinnen ‘bewustzijn’ centraal stond. Grappig genoeg werd ik mij hier pas bewust van door eerst zelf de weg kwijt te raken.

Om een lang verhaal kort te maken; Door een aantal zware beproevingen in mijn leven, een traag werkende schildklier die mijn hormoonspiegel, mentale kader en gevoelsleven in de war gooide en altijd het gevoel hebben gehad van “ik weet niet wat ik later worden wil, als ik groot ben”, gaf uiteindelijk mijn lichaam een signaal af om eens echt te gaan voelen. Ik werd ziek en stortte letterlijk in elkaar.

Omdat ik niets meer zeker wist, greep ik alles aan om weer enige houvast voor mezelf te creëren. Zo begon mijn zoektocht naar, wat bleek, innerlijke stabiliteit en lichamelijke gezondheid.

Ik ontdekte de kracht van stilte en overgave. De kracht van de adem, die mij daar heeft gebracht waar ik nu sta. Voor mij is dit het meest waardevolle wat ik mijzelf ooit heb gegeven en nog dagelijks toepas. Deze krachtige tool heeft bij mij zoveel teweeg gebracht dat ik dit wil en moet delen met de wereld!

En zo is “AdemTherapie Leiden” geboren.

ALS COACH.....

Als coach neem ik je mee in jouw wereld binnenin. Samen gaan we naar die plekken die aandacht en heling nodig hebben. Ik help mensen om te voelen , wie ze daadwerkelijk van binnen zijn. 

Ook geef ik je tools en oefeningen, om mee aan de slag te gaan om je doel te versterken en versnellen, dus een beetje discipline is wel een vereiste J

Ik kijk er naar uit om samen met jouw in dit process te stappen en je te ondersteunen.

SAMENWERKING

Heb een samenwerking met huisartsenpraktijk Jonkers & Otten in Leiden, waarbij patiënten worden doorverwezen.

 

Ik sta open voor samenwerking. Heb je interesse in mijn expertise binnen jouw trainingsprogramma, werkvlak of therapie? Ik vind het leuk als je contact op neemt. Wie weet wat er ontstaat!

Over Mij: Over mij
bottom of page