top of page

Stressvrij naar een stralende gezondheid met Aarding™

Bijgewerkt op: 5 feb. 2022Je lichaam aarden, tijdens je slaap of overdag is een zeer efficiënte en medisch onderbouwde oplossing om je gezondheid snel en blijvend te verbeteren. Zonder medicijnen maar via het contact met de aarde krijgt je lichaam de meest natuurlijke voeding.  

Jezelf aarden is een totaalaanpak voor je lichaam, want niets werkt afzonderlijk. Je lichaam is een perfect geïntegreerd systeem dat enkel doeltreffend kan functioneren als alle onderdelen in harmonie op elkaar afgestemd zijn. 
Wat is aarden precies?

Aarden wordt ook wel gronden genoemd. Wanneer we het hebben over aarden, bedoelen we eigenlijk dat we weer even met beide benen op de grond moeten staan. Zowel letterlijk als figuurlijk. Wanneer we niet geaard zijn missen we de energie van de aarde in ons lichaam.

Wanneer we de energie van de aarde missen, zijn we vaak overal met onze gedachten, behalve in het hier en nu. En het hier en nu is het enige waar we daadwerkelijk zouden moeten zijn.

De aarde is een onuitputtelijke bron van antioxidanten, wat in feite geladen elektronen zijn. Deze antioxidanten nemen we ook op door groenten en fruit te eten, maar ze zijn massaler en in een puurdere vorm aanwezig in de grond.

De snelste manier is om antioxidanten op te nemen is gewoonweg contact te maken met de grond. Aarden is op die manier altijd onze aangeboren genezende krachtbron geweest.  

We zijn helaas het contact met de aarde grotendeels verloren. Onze moderne levenswijze met goed geïsoleerde huizen en schoeisel laat dit niet meer toe. Bij een wandeling in de natuur lopen we zelden tot nooit meer op onze blote voeten. Zowel lichamelijke en psychische stress nemen toe met burn-outs, depressie en een breed gamma aan beschavingsziektes tot gevolg. Auto-immuunziektes nemen de overhand. Onze hormoonbalans raakt uit evenwicht en onze organen moeten voortdurend ons systeem ontgiften in plaats van hun versterkende basistaak uit te voeren.  Wat aarding voor je kan doen.

 • Vermindert lichaamsstress

 • Verbeterd bloedomloop

 • Vermindert ontstekingen

 • Boost je immuunsysteem

 • Beschermt tegen burn-outs en hormonale disbalans

 • Pakt spier en gewrichtspijn aan

 • Ontspant het zenuwstelsel waardoor je dieper slaapt

 • Versneld het verwerken van inspanning en trauma’s

 • Beschermt tegen elektro-polutie (EMS)

 • Heeft een sterkt verjongend effect op het hele lichaam

Verschillende Manieren om te Aarden.Lopen op blote voeten

Lopend mediteren is een manier om letterlijk te aarden. Het is natuurlijk ideaal als je op blote voeten op een stille plek kunt rondlopen, zoals op een verlaten grasveld. Maar een loopmeditatie kan ook best op weg naar de bushalte. In de winter geldt: kort maar krachtig


Rode sokken

Chakra’s zijn energetische schakels in ons lichaam. Ze lopen langs onze ruggengraat van je stuitje tot je kruin. De wortelchakra bevindt zich bij je stuitje en is daarmee het basis-chakra, wat zorgt voor verbinding met de aarde en het ‘hier en nu’. Voel je dat je niet goed geaard bent, dan kan het helpen om bijvoorbeeld rode sokken te dragen.


Geuren en Essentiële olie

De geur van dennen doet denken aan een heerlijk bos, met bomen stevig geworteld in de aarde; jezelf gronden kan heel gemakkelijk door bepaalde geuren. Dennengeur, Rozemarijn en Cypres zorgen ervoor dat je kalmeert en ontspant, waardoor je minder in je hoofd zit, en weer terug in je lijf landt. Door middel van een diffuser in je huis te plaatsen en de pure essentiële oliën van doTERRA te gebruiken, kan je de buitengeuren naar binnen halen.

Voor meer info of om olie te bestellen mail of bel me!


Meditatie

Ook een meditatie is een goede manier om te aarden. Probeer eens een boom-meditatie. Voor deze meditatie is het slim om je sokken en schoenen uit te laten, zo kunnen je voeten gemakkelijker contact maken met de aarde:

 • Ga stevig staan, verdeel je gewicht over beide voeten

 • Sluit je ogen

 • Stel je voor dat je verbonden bent met de aarde via wortels die uit je voeten zo de grond in lopen

 • Voel dat je geankerd bent, dat geen briesje je zomaar omver kan duwen

 • Breng je aandacht naar de omgeving; voel je warmte of kou, welke geluiden merk je op?

 • Verleg dan je aandacht naar je lichaam, hoe voelt je kleding ervaar je misschien een tinteling of misschien neem je ergens in je lichaam pijn waar. Wat je ook voelt, het is oké.

 • Kom langzaam weer terug naar de realiteit, door de geluiden in je omgeving weer waar te nemen.

Met je hakken in de modder

De herfst is bij uitstek het seizoen om te aarden. Met onze hakken in de modder staan we dichter bij de natuur dan in welk seizoen dan ook. Dus trek je stoute schoenen (of kaplaarzen) aan en trotseer die regenbui. Stampend in de regenplassen en even schoppen door een berg met bladeren, het maakt ons weer even zo onbezorgd als een kind.


Edelstenen

Aragoniet, Hematiet, Lavasteen, Bomagaat en Dalmatiër Jaspis zijn edelstenen met een aardende werking. Je kunt de stenen in een kamer leggen of bij je dragen, bijvoorbeeld aan een ketting of in je broekzak.


Gezonder en dynamischer tijdens je slaap worden is de meest makkelijkste en effectieve vorm van aarden. Een diepe nachtrust is de basis van een gezonde, actieve en stressvrije dag. Je eenvoudig aarden tijdens je slaap via een gegrond aardingslaken is een uiterst efficiënte oplossing om je gezondheid snel en drastisch te verbeteren, zonder pillen, gebaseerd op het meest natuurlijke effect op je lichaam. 

Aardingslakens zijn ontwikkeld om snel en natuurlijk je lichaam’ s bio-elektrische balans te harmoniseren, de essentie van alle levensprocessen in ons. Ze verlagen lichaamsstress ogenblikkelijk geven de nodige zuurstof aan je organen, spieren en weefsels door de betere doorbloeding, neutraliseren ontstekingen tot in de kern en je lichaam vliegensvlug herstellen tijdens de slaap of op het werk met een aardingsmat.“Aarding TM, de belangrijkste gezondheidsdoorbraak ooit!"

Deepack ChopraMijn ervaring met AardingTM

Mijn weg naar deze stap was met een aantal afslagen. Doordat ik in contact kwam met iemand die dit product al in gebruikt had, en er heel enthousiast over sprak, was de interesse aangewakkerd. Ik ben gaan lezen en informeren, maar hetgene wat mij tegenhield was de prijs. Deze was echt boven mijn budget! Toch maar weer de gedachten aan de kant gezet. Totdat ik van mijn partner een kerstcadeautje kreeg en zei; “Koop er maar wat van wat jij heel graag wilt.”  Dat was voor mij het moment om hét te doen! Ook niet onaardig om te weten, is dat je de producten kan uitproberen voor 2 maanden en zonder reden van opgave het retour kan sturen. Dit gaf voor mij de doorslag! Zonder met het thuisfront te overleggen heb ik het 2 persoonslaken en de 2 kussenslopen besteld. Ik kon niet wachten op de pakketbezorger. Helaas zat er een weekend tussen dus moest echt tot dinsdag wachten. Ik heb zelfs de kinderen alleen naar huis laten fietsen vanuit school omdat de bezorger tussen 3 en 6 langs zou komen ;). De nachten tussen mijn bestelling en bezorgen waren zeer onrustig. Ik had genoeg argumenten waarom ik niet lekker sliep en niet uitgerust wakker werd; “het is volle maan, het zal wel door de opvliegers komen, het zal er wel bij horen.”  Ik kon gewoon niet wachten om die dinsdag naar bed te gaan! Ondertussen wel mijn partner op de hoogte gesteld dat hij misschien wat anders zou gaan kunnen slapen als dat hij gewend was. Zijn eerste reactie was niet heel enthousiast, wat ik eigenlijk ook wel begrijp, maar hij ging het proberen om mij een plezier te doen.


De eerste momenten in bed waren direct al voelbaar. Tintelingen over je gehele lichaam, het deed me  denken aan een actieve ademsessie van een half uur. Ik wist niet of ik het nou fijn vond of niet. Ook dit gold voor mijn partner. De volgende ochtend werd ik wakker met hetzelfde gevoel als alle nachten daarvoor……. Onrustig geslapen……Was dit het nou? Is dit waar ik zo naar uit had gekeken? Ik heb nog steeds k… geslapen!  Ik las dat je lichaam hier aan moest wennen, dus ja…… volhouden dan maar… Na een aantal dagen waren de tintelingen bij het inslapen minder aanwezig en kon ik echt zeggen dat ik echt lekker had geslapen.

Na 3 weken viel het me wel op dat mijn opvliegers met echt wel 50% verminderd zijn en dat ik, nadat ik wakker werd met een opvlieger midden in de nacht, vrijwel weer direct in slaap viel. Wat daarvoor echt niet het geval was en wel ruim 2 uur wakker kon liggen! Zelfs mijn partner, die in het begin erg sceptisch was over het product en over het begrip ‘aarden’, kwam tot de conclusie dat ook hij minder last had van jeuk op zijn benen. Hij werd vaak wakker midden in de nacht, omdat hij vreselijke jeuk had en moest zich dan weer insmeren om vervolgens moeilijk in slaap te komen. 

Na 4 weken gebruik deed ik de proef op de som. Na het verschonen van het bed heb ik het aardingslaken gewassen en NIET op het matras gelegd. Ik wilde graag kijken en ervaren of je nou echt verschil merkt ……. En dat hebben we geweten! Na 2 nachten slecht en erg onrustig te hebben geslapen, vroeg mijn partner of ik alsjeblieft het aardingslaken op het matras wilde leggen! Zo gezegd zo gedaan…….En logisch dat je denkt; ja, na 2 nachten slecht slapen, is het logisch dat je die opvolgende nacht wél lekker slaap….. Maar vanaf dat moment was ik wel overtuigd……

 • Ik slaap veel dieper  

 • Ondanks dat ik 1x per nacht wakker wordt om te moeten plassen of van een opvlieger val ik daarna weer direct in slaap 

 • Als ik wakker wordt voel ik dat ik vrijwel direct “aan” sta, echt letterlijk opgeladen dus!

 • Over dag heb ik geen moment meer dat ik behoefte heb aan een powernapje, wat ik voorheen regelmatig had.

 • Mijn huid voelt zachter dan voorheen

 • En kan elke dag uitkijken om naar bed te gaan! 

 • Ben heel benieuwd wat er op langere termijn aan voordelen aan zit, kan niet wachten…

 • Het is de investering dubbel en dwars waard!Ben jij ook benieuwd naar deze medische doorbraak en de meest effectieve vorm van Moeder Natuur om stress en spanningen op een natuurlijke wijze en doeltreffend te verminderen? Zonder de minste inspanning en in lijn met hoe we echt ontstaan zijn?  

Zou jij dit ook willen ervaren en proberen met 2 maanden ‘niet goed-geld terug’ garantie? Klik dan op onderstaande link!

Speciaal voor de lezers van dit blog mag ik een korting aanbieden van 6% op je aankoop! Gebruik  de kortingscode: AFKAP6

Kijk voor alle  aardings produkten op : AardingTM earth yourself

203 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page