top of page

Drieluik Adem Special 10 juni | Terugblik

"In één woord : GEWELDIG! "

Dit is één van de reacties van onze deelnemers, die bij deze speciale dag was.

Op zaterdag 10 juni j.l. mochten Michelle, Katinka en ik, een mooi en klein groepje begeleiden. Gelukkig hebben we de locatie kunnen verplaatsen, vanwege het warme weer, naar Noordwijkerhout , waar we een heerlijke tuin tot onze beschikking hadden.


We starten de dag met een sharing, waarbij iedereen zijn intentie voor die dag mocht zetten en uitspreken. Katinka begon de dag met een uur Heartdancing. Door middel van oefeningen vanuit een beweging , komt je al snel in contact met je lichaam, dit was een mooie voorbereiding voor het ademwerk.

Aansluitend mochten de deelnemers een plekje innemen in de ingerichte ruimte op de matrassen en legde Michelle alles uit over de Verbonden Adem Sessie en creëerde een veilige setting. Michelle, Katinka en ik ondersteunden de reis van de deelnemers daar waar nodig was. Wat was dit een intense reis voor velen van de deelnemers. Diepgaand en transformatief en helend, dit waren de woorden die we terug kregen. Na deze intense 1,5 uur, was er tijd en ruimte om even tot jezelf te komen en stond er een heerlijke zelfgemaakte lunch klaar.

Na de lunch was het weer tijd om vanuit zachtheid te gaan verbinden met het lichaam en niemand kan dat beter begeleiden, dan Katinka... Met haar vrolijkheid, speelsheid en humor, nam ze de deelnemers weer mee aan de hand, ter voorbereiding op de volgende ademsessie. Dit was mijn bijdrage van deze dag...

Ook hier namen de deelnemers plaats op hun al ingelegen matras. Na het uitleggen van de techniek en de sensaties die ze zouden kunnen ervaren tijdens deze meditatieve ademsessie, nam ik ze mee naar binnen. Een plek waar tijd en ruimte niet bestaat. Een zachte , laagdrempelige en veilige manier om met je ademhaling in meditatieve staat te komen. En wat wat dit fijn om te mogen doen! Prachtige reizen zijn er gemaakt!

Diep dankbaar voor deze mooie dag, met een prachtige groep mensen. Door de fijne feedback en het waanzinnige enthousiasme van de deelnemers gaan Michelle, Katinka en ik een nieuwe datum prikken in november dit jaar voor een herhaling van deze succesvolle Adem Special. Hou de website en socials in de gaten voor de exacte datum!


Lees hieronder een paar ervaringen!

49 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page