top of page

vr 17 nov

|

Leiden

Spirituele Filmavond

Geniet deze winter van inspirerende spirituele films, documentaires met speciale thema’s die gaan over spirituele ontwikkeling, goddelijke intelligentie en het verruimen van het bewustzijn.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Spirituele Filmavond
Spirituele Filmavond

Tijd en locatie

17 nov 2023, 19:30 – 22:00

Leiden, Middelstegracht 89K, 2312 TT Leiden, Nederland

Over het evenement

Spirituele Filmavond in Leiden!

Ontdek, verbind en laat je inspireren tijdens onze maandelijkse filmavonden!

Geniet van een ontspannen avond

Kom de wintermaanden door met onze gezellige filmavonden, elke maand op vrijdagavond, van 19:30-22:00.

Laat jezelf onderdompelen in een sfeer van rust en spiritualiteit.

Inclusief thee en lekkernijen

Bijdrage van slechts €12,50 per persoon. Geniet tijdens de film van een heerlijk kopje thee en iets lekkers en om het extra comfortabel te maken voor je zelf neem een lekker warm deken, kussen , dikke sokken enzo mee.

Een intieme groep

We streven naar een intieme setting waarin iedereen zich op zijn gemak voelt. Maak kennis met gelijkgestemde mensen en creëer nieuwe verbindingen.

Over Superhuman: The Invisible Made Visible

Deze documentaire is gebaseerd op de adembenemende ervaringen van individuen met bovenzintuiglijke krachten die de wetten van de natuurkunde lijken te tarten. Producent en presentator Caroline Cory, een expert op het gebied van bewustzijnsstudies en buitenzintuiglijke waarneming, neemt de kijkers mee op een opmerkelijke reis om tastbaar en meetbaar bewijs te vinden voor deze ogenschijnlijk wonderbaarlijke verschijnselen. Via baanbrekende wetenschappelijke experimenten en demonstraties zullen kijkers geleidelijk aan de connectie ontdekken tussen de ware aard van hun eigen bewustzijn en de relatie tussen geest en materie. De kijkers worden uitgedaagd om te onderzoeken of onze realiteit mogelijk een gesimuleerde matrix is en of ze controle kunnen uitoefenen over hun fysieke wereld om zo een vervullende menselijke ervaring te creëren. De film onthult uiteindelijk dat zodra de onzichtbare werelden zichtbaar worden, deze verhoogde staat van bewustzijn mensen kan transformeren.

Kijk hier de Trailer

Film Agenda:

22 december: " De Onmogelijke Werkelijkheid" 

19 januari: "The Peanut Butter Falcon"

16 februari : "The Peanut Butter Falcon"

22 maart : " The Song That Calls You Home"

Tickets

  • Filmavond "Super Human"

    Het bekroonde 'Superhuman: The Invisible Made Visible' is gebaseerd op de adembenemende ervaringen van individuen met buitenzintuiglijke krachten die de wetten van de natuurkunde lijken te tarten die de mens vandaag de dag kent. De film laat uiteindelijk zien dat zodra de onzichtbare werelden zichtbaar worden gemaakt, dit hogere bewustzijn mensen in supermensen zal veranderen.

    € 12,50
    +€ 0,31 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page