top of page

za 06 jan

|

Leiden

Wim Hof Workshop

Voorlopig de laatste! Breath, Ice and Mindset. De Wim Hof-methode speelt een centrale rol in deze retraite. We zullen meerdere ijsbaden nemen en mediteren onder een ijskoude waterval.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Wim Hof Workshop
Wim Hof Workshop

Tijd en locatie

06 jan 2024, 11:30 – 07 jan 2024, 16:30

Leiden, Middelstegracht 89K, 2312 TT Leiden, Nederland

Over het evenement

MINDSET

Een krachtige mindset is een belangrijke eigenschap van een succesvol persoon. Om jouw doelen te bereiken is een sterke mindset cruciaal. Tijdens de activiteiten word je uitgedaagd om jouw geest te versterken. Deze reis biedt een kans om gebieden voor persoonlijke groei te identificeren. Door deze unieke ervaring benader je het leven met nieuwe, krachtige energie.

KOUDETRAINING

De uitdaging van koude blootstelling tijdens ijsbaden en waterval meditatie ligt in het vinden van rust in het ongemakkelijke. De eerste fase is de mentale voorbereiding en toewijding die je maakt. In de tweede fase ga je het koude water in en ervaart je lichaam een schok, die wordt gereguleerd door diepe ademhaling en focus. Na 30 seconden tot een minuut maakt de schok plaats voor kalmte en ontspanning. Veel mensen ervaren euforie als gevolg van de afgifte van gelukshormonen. De laatste fase is het mindful opwarmen van het lichaam door middel van begeleide, zachte bewegingen.

ADEMWERK

Tijdens een ademhalingssessie breng je je lichaam in een parasympathische toestand, de toestand waarin het taakgerichte deel van de hersenen op de achtergrond komt te staan en er meer ruimte is voor het emotionele deel. De verbinding met je lichaam en ademhaling verdiept, je concentratie versterkt en je geest kalmeert. Dit opent de mogelijkheid om nieuwe inzichten te verwerven en diepe rust te ervaren.

Leer tijdens de workshop hoe adem en koude training jou gezondheid kunnen ondersteunen. Hier een kleine lijst van de voordelen. Meer info

  • Sterker immunsysteem
  • Meer energie
  • anti stress
  • Verlichting chronische pijn
  • Meer focus
  • Diepere slaap
  • Sneller herstel
PRACTISCHE INFO

Nu Aanmelden

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page