top of page
Allyson Kukel_edited.jpg

Diensten van Allyson

  • Yoga 1 op 1

  • Yoga in kleine groepen

  • Transformational Coach

Allyson Kukel

Allyson Kukel is een Transformational Coach gespecialiseerd in motivatie, vertrouwen en veerkracht. Allyson heeft een passie voor het ondersteunen van (meestal) vrouwen om controle te krijgen over zowel hun mentale als fysieke gezondheid.

 

Allyson is een door Yoga Alliance gecertificeerde yoga-instructeur. Haar yogareis begon twaalf jaar geleden tijdens een lange koude winter in Montreal, de yoga was heet en zij had het koud. Een tijdlang schommelde ze tussen strikte toewijding en middelmatig geploeter, daarna leidde het verlangen om haar zelfbeoefening te versterken haar naar de lerarenopleiding. Ze had geen idee welk diepgaand effect het op haar zou hebben en een diepgewortelde passie zou aanwakkeren.

 

Yoga in de vorm van mindful bewegen is de perfecte aanvulling geweest op Rooted in Calm, waar ze haar cliënten helpt tijd voor zichzelf op te eisen en ruimte te creëren om tot rust te komen, zodat ze helder krijgen wat ze echt willen. Beweging en meditatie zijn twee belangrijke manieren om hun reis naar kalmte te ondersteunen, zodat ze een leven kunnen creëren dat echt van hen is.

 

Allyson, de oprichter van Rooted in Calm, heeft een bachelor in bedrijfskunde van de Universiteit van Lincoln en is gecertificeerd NLP Master Practitioner, Emotional Intelligence en Motivational Coach, EMCC-gecertificeerd. Ze is mentor bij Resilient Pilot en lid van de Royal Aeronautical Society en de European Association for Aviation Psychology (EAAP).

 

Ze groeide op in Californië en heeft in verschillende landen op drie continenten gewoond, waar ze werkte met een groot deel van de wereld, die ze nu Leiden naar huis noemt. Ze krijgt ook vaak de vraag hoe ze hier is komen wonen, waarop ze altijd antwoordt; de schilderachtige route. Yoga, koffie en koken brengen vreugde in haar dag, ze is onverzadigbaar nieuwsgierig en houdt van ontdekken, van kringloopwinkels tot oude wereldwonderen, er is altijd iets magisch in ontdekken.

Contact

I'm always looking for new and exciting opportunities. Let's connect.

bottom of page